Ontwikkeldoor

Voor onderwijsondersteuners in Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd in Ontwikkeldoor en wil je meer weten? Geef je gegevens aan ons door via onderstaand formulier en dan houden we je op de hoogte van de start van de volgende groep.

Ook richting het najaar organiseren we weer een aantal digitale informatiebijeenkomsten om alle informatie voorafgaand aan de inschrijving voor Ontwikkeldoor te delen. Dit is ook een goed moment om alle vragen te stellen. Voorwaarde voor je aanmelding voor de oriëntatiemodule is dat je hebt deelgenomen aan een van de digitale informatiebijeenkomsten. Houdt de site dus in de gaten en schrijf je in zodra het kan.

scroll

Interesseformulier Ontwikkeldoor
Helaas, het maximaal aantal deelnemers voor de eerste groep is bereikt. Mocht er toch een plek vrijkomen, dan zullen we op volgorde van inschrijving op het interesseformulier, contact opnemen voor deelname. Geef via onderstaand formulier je gegevens aan ons door. Ook houden we je op de hoogte van de start van de volgende (najaars)groep.
jongetje_vliegtuig.png

Vragen?

Neem contact met ons op bij vragen, opmerkingen of problemen met inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Bedankt alvast!

Contact

© 2020 by BURO CATCH