jongedame.png

Ontwikkeldoor

Voor onderwijsondersteuners in Amsterdam.

Heb je een van de online informatiebijeenkomsten gevolgd en wil je graag deelnemen aan Ontwikkeldoor? Dat kan. Laat dan in onderstaand formulier je gegevens achter zodat er contact met je opgenomen kan worden voor je definitieve inschrijving.

Heb je nog geen informatiebijeenkomst gevolgd en wil je je daar voor aanmelden. Na de zomervakantie organiseren we weer een aantal digitale informatiebijeenkomsten. Zodra de data bekend zijn, wordt de informatie op de site verwerkt.

 

Let op, voorwaarde voor je aanmelding voor de oriëntatiemodule is dat je hebt deelgenomen aan een van de digitale informatiebijeenkomsten.

scroll

Aanmelding Ontwikkeldoor - start oktober 2021
 
Er start een nieuwe groep voor Ontwikkeldoor in het najaar, wil jij je aanmelden? Geef dan via onderstaand formulier je gegevens aan ons door zodat er contact met je opgenomen kan worden voor je definitieve inschrijving. Let op, er zijn kosten verbonden aan de deelname aan Ontwikkeldoor. Zorg dat je daar vooraf met je leidinggevende over gesproken hebt. 
Je kunt je tot 14 oktober 2021 aanmelden voor de nieuwe groep.

We gebruiken jouw gegevens slechts om contact met je op te nemen met betrekking tot de start van Ontwikkeldoor. Wil je meer weten hoe wij met jouw gegevens om gaan, lees dan de privacyverklaring.

Bedankt voor de inzending!